NIEUWE STAP VOOR STAPKAART VOOR BAAI VAN DE SOMME

Nieuwe stap voor stapkaart voor Baai van de Somme

Nieuwe stap voor stapkaart voor Baai van de Somme

Blog Article

Deze gezellige wijk staat vol betreffende gekleurde middeleeuwse huisjes en er lopen overal kanalen met daaroverheen bruggetjes. Dit doet je ons weinig denken aan Venetië en jouw mag er dan ook geweldig rondstruinen. Een wijk staat bekend teneinde zijn kunstenaars en leerlooiers en in de verscheidene winkeltjes kun je de mooist streekproducten kopen. Ook bestaan er veel eetgelegenheden en cafés te ontdekken, waar jouw ons hapje kunt bunkeren. Dit kan zijn alsmede ons aanrader teneinde dit Musée de Picardie te bezoeken. Hier vind je heel wat archeologische vondsten en opwindende kunst.

De locatie. Het appartement lag op zo'n 100 m met het kanaal aangaande de Somme en zo n 20 min stappen tot st Valerie sur somme. De baai met een somme kan zijn een prachtige en rustgevende omgeving.

Dit Parc du Marquenterre, ons 200 hectare omvangrijk ornithologisch paradijs met moerassen, duinen en rietvelden, kan zijn het hele jaar via geopend. Dit is een toevluchtsoord vanwege trekvogels en ons aanrader voor natuurliefhebbers.

In deze hete stad kun je plezier hebben aangaande historische bezienswaardigheden en leuke musea. Ook dorpjes zoals Le Crotoy, Abbeville en Saint-Riquier zijn echt een moeite waard. In het departement vind jouw een rivier de Somme, waar jouw zalig kunt stappen en fietsen. Kortom, daar kan zijn met alles te merken en te doen! Bekijk hier een mooiste bezienswaardigheden over Somme.

Je moet echt ons kijkje nemen voor de Sint-Pieterskerk en een wandeling maken langs de vele antieke villa’s. Om een stad vind je uitgestrekte stranden, waar jouw ons hete strandwandeling kunt produceren. Vanaf de stranden heb jouw ernaast ons prachtig uitzicht op de baai. Delen met de baai vallen regelmatig dor en dan kun jouw daar alle mogelijke pittoreske bootjes op dit zand ontdekken, wat zorgt voor een bijzonder plaatje.

Vaak geraken daar slechts ons zoveel kamers met gasten verhuurd. Een voorzieningen verschillen ieder kamer. Ingeval je ons persoonlijk badkamer hebt, is dit alsnog leuker. In enkele gevallen deel jouw het sanitair met andere gasten. Lees dus echt de beschrijving betreffende je Logeren Baai van de Somme bed en breakfast via.

Aangaande harte welkom op onze kampeerplaats blog! Verder we produceren toepassen van cookies en andere methodes o.a. teneinde onze site te optimaliseren vanwege onze klanten.

Hartelijke ontvangst en ruime, nette kamer betreffende inloop douchecabine en allemaal wat je benodigd hebt voor een aangenaam verblijf ! Zeer goed bed en heerlijk ontbijt betreffende vers sinaasappels, eitjes, kaas etc. Voortreffelijke locatie en op wandelafstand betreffende het centrum. Verder betrouwbare parking aan het woonhuis. Absoluut een aanrader !

Een baai van een Somme staat wereldwijd vertrouwd teneinde hoofdhaar speciale natuurschoon. Dit is de thuisbasis voor uiteenlopende vogelsoorten en zeehonden en met haar mooie schorren en fraaie vergezichten kan zijn die baai ons mooie plek om te ontdekken.

een kampeerplaats lag dicht bij zee zeker zalig naar dit strand. huisjes waren schoon en netjes, dit enige het ik mistte waren hoofdkussens. de rest was dik in orde!

Views from the window were fascinating and walking us to see the big drinkwater from your window is priceless ❤️

De warmste maanden zijn juli, augustus en september. In augustus gaan een Fransen massaal op reis. In die tijdperk kan het daar zeker drukker zijn vervolgens gewoon.

Ga een weekendje (of langer) op ontdekkingstocht in de Baai over een Somme met de onbegeleide fietstochten. Bezoek een fauna en flora in dit Park Marquenterre, de beroemde zeehonden welke de baai bevolken en de charmante vissersdorpjes.

Views from the window were fascinating and walking us to see the big water from your window is priceless ❤️

Report this page